Bienvenido al blog oficial de Daniel Berenguer, corredor del equipo Relber cycling team

jueves, 17 de septiembre de 2009

CARRERA A BESCANÓ

Era un nou repte per a mi, fer una cursa-padalada de 20km, però suposava que seria molt xulo. Al surtir el Marc va sortir disparat (molt ràpid) i nosaltres parlant. El Marc al final de la primera pujada va petar, i el vaig adelantar i amb la mateixa posició tota l'estona. Primer del meu any, i segon de la general, però les coses bones van ser una passada, perquè l'hi vaig treure 10 minuts al Marc, (per a mi un molt bon récord), i l'altre va ser que el que va quedar segon de la general en el campionat d'Espanya de Càdet (un fiera), només em va treure 13 minuts a mi. El circuit va ser molt dur i maco, tot va ser per corriol.